Nieuw: Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

17-02-2020

Maak nu kennis met het nieuwste resort van Dormio! Op loopafstand van de prachtige Zeeuwse stranden wordt Dormio Resort Nieuwvliet-Bad gerealiseerd. Droomt u al van een tweede huis aan de Noordzeekust?

Investeer in een vakantiewoning in Zeeland

Wij presenteren u vol trots ons nieuwste resort: Dormio Resort Nieuwvliet-Bad, gelegen aan de Noordzeekust in Zeeuws-Vlaanderen. Met schone stranden, de meeste zonuren van Nederland, een uitgestrekte kustlijn en bijzondere natuurgebieden is dit de ideale vakantieregio voor alle generaties. Het grote voordeel voor u als (potentiële) investeerder is dat we, ook buiten het reguliere vakantieseizoen, de bezetting verwachten te verhogen. Deze hogere jaarbezetting zal aantrekkelijke huurinkomsten en een interessant rendement voor u genereren.

Zeer gevarieerd aanbod vakantiewoningen

In Dormio Resort Nieuwvliet-Bad vindt u een mix van luxe vakantiewoningen met een capaciteit van 2 tot 20 personen. Er zijn woningen met verschillende thema's, zoals Wellnesswoningen met privé wellness, Kidswoningen met kinderkamers en ligging aan een omheind speelveld en Poolwoningen met een privé binnenzwembad. Het uitgebreide aanbod vakantiewoningen biedt voldoende afwisseling voor een grote variatie aan gasten.

Bekijk hier alle vakantiewoningen.

Lees alle nieuwsberichten