Header

Een partner in resortontwikkeling


Alhoewel Dormio zelf risicodragende ontwikkelingen aangaat, staat onze organisatie ook open voor verschillende vormen van partnership bij de ontwikkeling van nieuwe resorts of hotels.

Bekijk ons uitgebreide portfolio

In ruim 20 jaar hebben wij een uitgebreid portfolio opgebouwd van indrukwekkende resorts en hotels in binnen- en buitenland. Na aanvankelijk ook voor andere labels te hebben ontwikkeld, ontwikkelen we sinds 2010 uitsluitend nog hotels en resorts voor eigen label omdat hierin onze belangrijkste kracht schuilt.

Verhuur Dormio Resorts & Hotels

Uitgangspunten

Met diverse grondeigenaren, ontwikkelaars en/of bouwondernemingen gaan wij partnerships aan bij de ontwikkeling van nieuwe projecten. De enige twee eisen hierbij zijn altijd dat:

  1. het uiteindelijke resort of hotel wordt door Dormio Resorts & Hotels in exploitatie genomen en verhuurd, en
  2. het nieuwe project past binnen de portfolio en het viersterren product waar Dormio Resorts & Hotels voor staat

Samenwerking

De samenwerking kan op verschillende manieren vorm worden gegeven waarbij risicobepaling en werkzaamheden mede afhankelijk van de wensen van de partner kunnen worden vastgesteld. Zelf bouwen doet Dormio niet en derhalve vormen bouwondernemingen van nature een goede match, maar ook met grondeigenaren kunnen, afhankelijk van het risicoprofiel, verschillende vormen van samenwerking worden gevonden.

Neem contact op voor meer info
Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Wenst u meer informatie over één van onze projecten? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een partnership voor een nieuwe ontwikkeling? Neem contact met ons op!

Neem contact op