Header

Refurbishment


Naast het ontwikkelen van nieuwe projecten heeft Dormio de laatste jaren ook veel ervaring opgedaan in de (grondige) renovatie van bestaande projecten. Hierbij geldt eveneens dat wij continu op zoek zijn naar resorts en hotels die binnen ons portfolio passen. Vermits de locatie goed is en de potentie van het object past binnen ons profiel, zijn wij in staat om een grondige renovatie te (laten) doorvoeren en een gedateerd project weer compleet state-of-the-art te maken. Een hotel of resort dat op een goede locatie ligt, kan na verloop van een aantal decennia soms aan het einde van zijn levensloop zijn. Dormio heeft inmiddels bewezen dat zij dergelijke objecten een compleet nieuw tweede leven kan geven, waardoor er weer nieuw (toeristisch) elan op de desbetreffende locatie ontstaat.

Ontdek de mogelijkheden

Heeft u een bestaand hotel of resort? En bent u benieuwd wat Dormio Leisure Development voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespeken.

Contact

Bekijk ons portfolio

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in de (door)ontwikkeling van recreatief vastgoed. Bekijk hier een greep uit de projecten die we hebben uitgevoerd.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Wenst u meer informatie over één van onze projecten? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een partnership voor een nieuwe ontwikkeling? Neem contact met ons op!

Neem contact op