Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Dormio Resort Nieuwvliet-Bad - Nederland


Op loopafstand van de kust in Zeeland wordt in Nieuwvliet-Bad een nieuw Dormio Resort gerealiseerd: Dormio Resort Nieuwvliet-Bad. Dit luxueuze resort bestaat uit 124 vakantiewoningen en uitgebreide faciliteiten. De vakantiewoningen bieden variatie op het reeds bestaande aanbod in de regio en worden aangeboden in verschillende groottes en thema’s. Nieuw in het aanbod van Dormio zijn de Poolwoningen met een privé binnenzwembad en de Petswoningen, speciaal ingericht voor vakantiegangers met huisdieren.

Dormio Resort Nieuwvliet-Bad ontwikkeling vakantiewoning

Informatie

Ontwikkelaar

Dormio Leisure Development

Opdrachtgever

Dormio Leisure Development

Locatie

Nieuwvliet-Bad, Zeeland, Nederland

Projectomvang

124 vakantiewoningen

Investering

Vertrouwelijk

Positie Dormio

Projectontwikkelaar, verkoopbemiddeling, horeca exploitatie, verhuur & beheer

Activiteit & specialisme

Ontwikkelen van vakantieresorts en hotels, verhuur & beheer, verkoop

Status project

Bouw gestart in 2021

Luxe vakantiewoningen in traditionele Zeeuwse architectuur

De luxe vakantiewoningen voor 2 tot 20 personen zijn van alle gemakken voorzien. In het ontwerp en de architectuur van het resort hebben we de traditionele Zeeuwse architectuur gecombineerd met hedendaagse bouwvormen. Voor het neerzetten van een prettige sfeer die recht doet aan de woningen en de unieke locatie, wordt nauw samengewerkt met een interieurontwerper. In alle interieurs komen kenmerkende elementen uit de Zeeuwse cultuur en het prachtige Zeeuws-Vlaamse landschap terug.

Centraal op het resort staat de kreek waaraan veel van de vakantiewoningen in dit luxe resort in Zeeuws-Vlaanderen worden gebouwd. Een groot deel van de woningen ligt dus direct aan het water. Door het vele water in het gebied is er veel open ruimte met lange zichtlijnen.

Speelstrand Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Faciliteiten

Dormio Resort Nieuwvliet-Bad beschikt over uitgebreide faciliteiten. Bij de entree van het resort ligt het hoofdgebouw met de receptie, de minimarkt en een restaurant. Dit hoofdgebouw heeft daarnaast een binnen- en buitenzwembad met een ruim buitenterras met zicht op het speelstrand met speeltoestellen.

Met het zeer gevarieerde woningaanbod, de uitgebreide voorzieningen en de connectie met het water is Dormio Resort Nieuwvliet-Bad een ware verrijking voor de populaire badplaats.

Positie Dormio

Dormio Leisure Development is samen met de eigenaar van de grond initiatiefnemer en opdrachtgever van het project. Daarnaast is Dormio Investments verantwoordelijk voor de verkoop van het project. Dormio Resorts & Hotels is als verhuurder, beheerder en horeca-exploitant actief.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Wenst u meer informatie over één van onze projecten? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een partnership voor een nieuwe ontwikkeling? Neem contact met ons op!

Neem contact op