Landal Resort Walensee

Landal Resort Walensee - Zwitserland


Tussen de imposante bergen van Oost-Zwitserland ligt Resort Walensee. Verdeeld over 14 gebouwen bevinden zich luxe vier-, zes-, acht- en twaalfpersoons appartementen. Vanwege de ligging aan de Walensee is er ook in de zomer veel te doen voor de sportieve vakantieganger.

Walensee

Informatie

Ontwikkelaar

Dormio Leisure Development

Opdrachtgever

N.v.t.

Locatie

Unterterzen, Kanton Skt. Gallen, Zwitserland

Projectomvang

Ca. 8,2 ha, totaal 153 woningen

Investering

Vertrouwelijk

Positie Dormio

Projectontwikkelaar, verkoopbemiddeling

Activiteit & specialisme

Ontwikkelen van vakantieresorts en hotels, verhuur & beheer, verkoopbemiddeling, advies concept ontwikkeling, advies haalbaarheid, advies verkoopstrategie, projectmanagement

Status project

Het project is afgerond

Faciliteiten Walensee

Faciliteiten

Het resort beschikt over een eigen jachthaven, diverse restaurants en bars. Voor de kinderen is er een indoor speelplaats. De rechtstreekse skiliftverbinding met de Flumserberg maakt het resort ook zeer geschikt voor mooie wintersportvakanties.

Positie Dormio

Dormio Leisure Development is initiatiefnemer en ontwikkelaar van het project. Daarnaast is Dormio Investments verantwoordelijk voor de verkoop van het project.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Wenst u meer informatie over één van onze projecten? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een partnership voor een nieuwe ontwikkeling? Neem contact met ons op!

Neem contact op