Dormio Resort Obertraun

Dormio Resort Obertraun - Oostenrijk


Aan de Hallstättersee in de Oostenrijkse provincie Oberösterreich ligt Dormio Resort Obertraun. Ditviersterren resort bestaat uit 82 luxe vakantiewoningen geschikt voor 4, 6, 8 of 10 personen. De receptie is opgenomen in het hoofdgebouw. Dit gebouw herbergt ook een binnenzwembad, een wellness- en fitnessruimte en een horecagelegenheid met restaurant en gezellige bar inclusief een groot buitenterras. Zowel de vakantiewoningen als het hoofdgebouw zijn gebouwd in de authentieke Oostenrijkse Bauernhofstijl. Ze ademen daardoor de rustieke en gemoedelijke sfeer die typerend is voor deze regio. Het resort past naadloos in de authentieke omgeving.

Dormio Resort Obertraun vakantiewoning

Informatie

Ontwikkelaar

Feriendorf Obertraun GmbH

Opdrachtgever

Dormio Leisure Development

Locatie

Obertraun, Oberösterreich, Oostenrijk

Projectomvang

Ca 33,2 ha, totaal 82 woningen

Investering

Vertrouwelijk

Positie Dormio

Projectontwikkelaar, verkoopbemiddeling, beheer & verhuur, horeca-exploitatie

Activiteit & specialisme:

Ontwikkelen van vakantieresorts en hotels, verhuur & beheer, verkoopstrategie, projectmanagement

Status project

Het project is afgerond

UNESCO

Het bijzondere cultuurlandschap van Salzkammergut waarin het resort ligt, bevindt zich op ongeveer een uur rijden van Salzburg. Dit is met recht een bijzonder stukje Oostenrijk; het gebied is in 1997 namelijk toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst van UNESCO, samen met Hallstatt en Dachstein.

Dormio Resort Obertraun zwembad

Faciliteiten

Het resort beschikt over vele faciliteiten, zoals een binnenzwembad, fitness, wellness, een restaurant, een minimarket en een receptie.

Positie Dormio

Dormio Leisure Development is de initiatiefnemer en ontwikkelaar van het project. Daarnaast is Dormio Investments verantwoordelijk voor de verkoop van het project. Dormio Resorts & Hotels draagt zorg voor de verhuur, het beheer en de horeca-exploitatie.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Wenst u meer informatie over één van onze projecten? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een partnership voor een nieuwe ontwikkeling? Neem contact met ons op!

Neem contact op