Dormio Resort Medemblik

Dormio Resort Medemblik - Nederland


In de kop van Noord-Holland, op slechts 10 fietsminuten van het IJsselmeer, wordt Dormio Resort Medemblik gerealiseerd. Dit nieuwe resort zal bestaan uit 88 luxe vrijstaande en geschakelde vakantiewoningen en uitgebreide faciliteiten voor optimaal vakantiegenot. Met bekende steden zoals Medemblik, Hoorn en Enkhuizen en het IJsselmeer in de directe omgeving, bevindt het resort zich op een absolute toplocatie en een geliefde vakantiebestemming.

Informatie

Informatie

Ontwikkelaar

Dormio Leisure Development

Opdrachtgever

Dormio Leisure Development

Locatie

Opperdoes, Noord-Holland, Nederland

Projectomvang

88 vakantiewoningen met faciliteiten

Investering

Vertrouwelijk

Positie Dormio

Projectontwikkelaar, verkoopbemiddeling, horeca exploitatie, verhuur & beheer

Activiteit & specialisme

Ontwikkelen van vakantieresorts en hotels, verhuur & beheer, verkoop

Status project

In ontwikkeling

Luxe vakantiewoningen in West-Friese architectuur

De vrijstaande en geschakelde woningen van Dormio Resort Medemblik zijn geschikt voor 4 tot 20 personen. De woningen worden uitgevoerd in verschillende uitvoeringen, waaronder Wellnesswoningen en Kidswoningen. Alle woningen zijn onder de karakteristieke West-Friese architectuur ontworpen. De combinatie van dak- en gevelafwerking varieert per woning. Zo beschikt een groot deel van de vakantiewoningen over een traditionele trapgevel of een tuitgevel.

Een groot deel van de vrijstaande en geschakelde woningen ligt direct aan het water en biedt de mogelijkheid om de prachtige omgeving te ontdekken vanaf het water. Men kan via de slootjes zelfs doorvaren tot aan het IJsselmeer.

Dormio Resort Medemblik hoofdgebouw met faciliteiten

Faciliteiten

Voor optimaal vakantiegenot biedt Dormio Resort Medemblik uitgebreide faciliteiten. Deze faciliteiten zijn gevestigd in het indrukwekkende hoofdgebouw bij de entree van het resort. Hier vindt u onder andere de receptie, een sfeervol restaurant, een snackbar, de minimarkt en een fiets- en bootjesverhuur. Daarnaast wordt er een zwemvijver aangelegd.

Positie Dormio

Dormio Leisure Development is samen met de eigenaar van de grond initiatiefnemer en opdrachtgever van het project. Daarnaast is Dormio Investments verantwoordelijk voor de verkoop van het project. Dormio Resorts & Hotels is als verhuurder, beheerder en horeca-exploitant actief.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Wenst u meer informatie over één van onze projecten? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een partnership voor een nieuwe ontwikkeling? Neem contact met ons op!

Neem contact op