Center Parcs Marina de Eemhof

Center Parcs Marina de Eemhof - Nederland


Aan het Eemmeer in de provincie Flevoland ligt Marina de Eemhof. Marina De Eemhof bestaat uit geschakelde appartementsgebouwen met totaal 100 luxe suites. De appartementen van Marina de Eemhof hebben vrij uitzicht over het Eemmeer. Bovendien zijn de appartementen in verschillende types gebouwd en geschikt voor het verblijf van 4, 6, 8 of 12 personen. Marina de Eemhof is een onderdeel van Center Parcs De Eemhof, met tal van faciliteiten en attracties, zoals de tropische waterwereld Aqua Mundo, de terrasjes en restaurants van de Market Square en boulevard in de jachthaven en de activiteiten in de Action Factory.

Marina de Eemhof

Informatie

Ontwikkelaar

Dormio Leisure Development

Opdrachtgever

Dormio Group B.V.

Locatie

Zeewolde, Flevoland, Nederland

Projectomvang

Ca. 4,3 ha, totaal 100 appartementen

Investering

Vertrouwelijk

Positie Dormio

Projectontwikkelaar, verkoopbemiddeling

Activiteit & specialisme

Ontwikkelen van vakantieresorts en hotels, verkoopbemiddeling, projectmanagement

Status project

Het project is geheel afgerond

Inrichting Marina de Eemhof

Port Grimaud

Marina de Eemhof is geïnspireerd op het Zuid-Franse havenstadje Port Grimaud en geeft de sfeerbeleving van de Franse Côte d’Azur. Het is een mondain resort met luxe suites die uitkijken op de jachten aan de steigers, en een boulevard waar het heerlijk slenteren en goed eten is.

Positie Dormio

Dormio Leisure Development is initiatiefnemer en ontwikkelaar van het project. Daarnaast is Dormio Investments verantwoordelijk voor de verkoop van het project.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Wenst u meer informatie over één van onze projecten? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een partnership voor een nieuwe ontwikkeling? Neem contact met ons op!

Neem contact op