Dormio Resort Maastricht

Dormio Resort Maastricht - Nederland


Bovenop de Dousberg, op slechts tien minuten fietsen van het bekende Vrijthof, staat een uniek vakantieresort. Dormio Resort Maastricht ligt direct naast één van de mooiste golfbanen van Nederland en bevindt zich midden in de Limburgse natuur. Het resort combineert de kenmerkende Maastrichtse architectuur met een luxe uitrustingsniveau. Samen met de prachtige locatie maakt het dit project buitengewoon bijzonder.

Dormio Resort Maastricht vakantiewoningen

Informatie

Ontwikkelaar

Dormio Leisure Development

Opdrachtgever

Dormio Leisure Development

Locatie

Maastricht, Limburg, Nederland

Projectomvang

Ca 9,4 ha, 123 woningen, 91 appartementen, een hotel, 36 Executive Villa's, 3 penthouses, 1 Torenwoning

Investering

Vertrouwelijk

Positie Dormio

Projectontwikkelaar, verkoopbemiddeling, beheer & verhuur, horeca exploitatie

Activiteit & specialisme:

Ontwikkelen van vakantieresorts en hotels, verhuur & beheer, verkoopbemiddeling, projectmanagement

Status project

Resort is in het voorjaar van 2022 volledig voltooid

Een gevarieerd aanbod

Het resort bestaat uit zo'n 300 woningen en ademt de sfeer van een authentiek Limburgs dorp met de architectonische kenmerken van de streek. In de eerste fase is 'het dorp' gerealiseerd, dit betreft 123 geschakelde en vrijstaande vakantiewoningen. Deze recreatiewoningen variëren van 2 slaapkamers in de Ambachtswoningen tot aan 10 slaapkamers in de Boerenhoeve. Aan het centrale plein 'Het Wilhemus' staan 74 appartementen en een hotel: Dormio Hotel De Prins van Oranje met 30 hotelappartementen. De appartementen hebben een uniek verhuurconcept: ze zijn ook als suite en aparte hotelkamers te verhuren. Op de achtste verdieping van het hotel bevindt zich panoramarestaurant Rantrée. Het restaurant heeft een fenomenaal uitzicht over zowel Maastricht als België. Op het plein zijn diverse faciliteiten te vinden, zoals de receptie, een bakkerij, een minimarkt, een fietsverhuur, 't Proeflokaal Eten en Drinken, Dousberg Snack en de Mio Kids Club. Ook bevindt er zich een binnenzwembad op het resort.

Dormio Resort Maastricht Mastervilla

De nieuwste ontwikkelingen

In de zomer van 2020 zijn er onderaan de Dousberg nog eens 36 zeer luxe Executive Villa's toegevoegd aan het resort. Met de komst van Kasteelcomplex Castellum is het resort in het voorjaar van 2022 voltooid. Deze fase bestaat uit drie appartementsgebouwen met drie zeer luxe penthouses, 21 appartementen en een torenwoning. Aangrenzend is een zeer luxueus wellnesscentrum gerealiseerd.

Positie Dormio

Dormio Leisure Development is gezamenlijk initiatiefnemer en ontwikkelaar van het project. Daarnaast is Dormio Investments verantwoordelijk voor de verkoop van het project. Dormio Resorts & Hotels is verantwoordelijk voor het beheer en de verhuur van het resort.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Wenst u meer informatie over één van onze projecten? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een partnership voor een nieuwe ontwikkeling? Neem contact met ons op!

Neem contact op