Les Portes Du Mont Blanc Vallorcine

Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc Vallorcine – Frankrijk


In de Franse Alpen, aan de grens met Zwitserland ligt Vallorcine. Tussen de nationale parken, prachtige bossen en indrukwekkende vergezichten vindt u Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc. Het resort is gelegen naast de skilift die u direct naar de mooiste afdalingen brengt. In totaal heeft het resort 79 accommodaties die geschikt zijn voor gezelschappen van 2 tot en met 10 personen.

Dormio Resort Vallorcine balkon

Informatie

Ontwikkelaar

Propertize

Opdrachtgever

Propertize

Locatie

Vallorcine, Haute-Savoie, Frankrijk

Projectomvang

< 1 ha, 79 appartementen

Investering

Vertrouwelijk

Positie Dormio

Adviseur haalbaarheid, adviseur concept ontwikkeling, advies verhuur & beheer, adviseur juridische structuur exclusieve verkooppdracht, verkoopbemiddeling, beheer & verhuur, horeca exploitatie, beheer

Activiteit & specialisme

Ontwikkelen van vakantieresorts en hotels, verhuur & beheer, verkoopbemiddeling, advies concept ontwikkeling, advies haalbaarheid, advies verkoopstrategie, projectmanagement

Status project

Het project is afgerond en in de verhuur

Dormio Resort Vallorcine zwembad met uitzicht

Faciliteiten

Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc beschikt over een parkeergarage, skilockers, liften, informatiebalie, kids club, wasserette, fitnessruimte, een binnenzwembad en andere wellnessfaciliteiten.

Positie Dormio

Dormio is uitgenodigd om als partner om mee te denken over de toekomst van het resort. In deze hoedanigheid zijn wij betrokken bij de renovatie, verkoop, verhuur en beheer.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Wenst u meer informatie over één van onze projecten? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een partnership voor een nieuwe ontwikkeling? Neem contact met ons op!

Neem contact op