Dormio Resort De Hondsrug

Dormio Resort De Hondsrug - Nederland


In de bosrijke omgeving van Gasselte zal Dormio Resort De Hondsrug worden gerealiseerd. Met 70 luxe, vrijstaande vakantiewoningen en uitgebreide faciliteiten is dit resort een verrijking van ons aanbod. Op deze unieke locatie, midden in de natuur en op steenworp afstand van recreatieplas ’t Nije Hemelriek.

Dormio Resort de Hondsrug

Informatie

Ontwikkelaar

Dormio Leisure Development

Opdrachtgever

Dormio Leisure Development

Locatie

Gasselte, Drenthe, Nederland

Projectomvang

70 vakantiewoningen met faciliteiten

Investering

Vertrouwelijk

Positie Dormio

Projectontwikkelaar, verkoopbemiddeling, horeca exploitatie, verhuur & beheer

Activiteit & specialisme

Ontwikkelen van vakantieresorts en hotels, verhuur & beheer, verkoop

Status project

In ontwikkeling

Vrijstaande woningen

De 70 vrijstaande woningen liggen op ruime kavels en zijn geschikt voor 2 tot 14 personen. Op het resort vindt u een grote variatie aan woningtypen, uitgevoerd in drie soorten gevelafwerking. Ieder woningtype heeft een typerende naam die refereert naar de omgeving of geschiedenis van de regio. Daarnaast zijn alle woningen voorzien van een label, welke kenmerkend is voor de bijbehorende voorzieningen en de desbetreffende uitvoering. Voor optimale ontspanning bieden we hier vakantiewoningen met eigen (buiten)wellness aan. Bourgondiërs kunnen genieten van accommodaties met ruime terrassen en een eigen luxe barbecue met pizzaoven. Voor de (jonge) gezinnen biedt het resort kindvriendelijke vakantiewoningen met voldoende speelgelegenheid.

Dormio hecht er veel waarde aan dat het resort met respect voor de bestaande natuur worden gerealiseerd. De volwassen natuur van de locatie met hoge bomen en de kronkelende waterpartijen zullen worden behouden om de omgeving en het oergevoel van de provincie in stand te houden. Daarnaast worden diverse voorzieningen getroffen om het dierlijk leven op het resort te versterken en te behouden. Ook de recreatiewoningen hebben een duurzame opzet en worden gasloos uitgevoerd.

Dormio Resort de Hondsrug hoofdgebouw met faciliteiten

Faciliteiten

Dormio Resort De Hondsrug beschikt, ondanks haar relatieve kleinschaligheid, over een uitgebreid aanbod aan faciliteiten. In het hoofdgebouw bevinden zich onder andere de receptie, een restaurant met bar en terras, een binnenzwembad, luxe wellnessfaciliteiten, kinderanimatie en een fietsverhuur. In het hoofdgebouw bevindt zich tevens Dormio Hotel De Hondsrug met maar liefst 70 hotelkamers.

De ruime opzet van het resort in combinatie met de uitgebreide faciliteiten en het hoge serviceniveau vormen de basis voor een zorgeloze investering en optimaal vakantiegenot.

Positie Dormio

Dormio Leisure Development is samen met de eigenaar van de grond initiatiefnemer en opdrachtgever van het project. Daarnaast is Dormio Investments verantwoordelijk voor de verkoop van het project. Dormio Resorts & Hotels is als verhuurder, beheerder en horeca-exploitant actief.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Wenst u meer informatie over één van onze projecten? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een partnership voor een nieuwe ontwikkeling? Neem contact met ons op!

Neem contact op