Landal Esonstad

Landal Esonstad - Nederland


Naast Nationaal Park Lauwersmeer in het Friese Anjum ligt Landal Esonstad, een vakantiepark bestaande uit 201 woningen en appartementen, opgedeeld in een vestingstad en twee terpen. In het vestingstadje zijn 144 woningen en appartementen gebouwd in oud Friese stijl met een grote diversiteit aan geveltypologieën en woningtypen. Daarnaast zijn 77 moderne woningen gebouwd op twee terpen.

Vakantiewoning op Esonstad

Informatie

Ontwikkelaar

Dormio Leisure Development

Opdrachtgever

Esonstad B.V. (onderdeel Woonveste BV)

Locatie

Anjum, Friesland, Nederland

Projectomvang

Ca. 47 ha, totaal 201 woningen

Investering

Vertrouwelijk

Positie Dormio

Adviseur haalbaarheid, adviseur concept ontwikkeling, advies verhuur & beheer, adviseur juridische structuur exclusieve verkooppdracht

Activiteit & specialisme

Ontwikkelen van vakantieresorts en hotels

Status project

Het project is geheel afgerond

Vakantiewoningen Esonstad aan het water

De mythe van de verloren vestingstad

Het concept van het vakantiepark is gebaseerd op de mythe van de verloren vestingstad Esonstad en de in Friesland bekende terpen. Het project wordt verder gekenmerkt door de nauwe band tussen recreatie en water, zo staat het stadje in open verbinding met het Lauwersmeer.

Positie Dormio

Dormio heeft opgetreden als adviseur bij de haalbaarheid, conceptontwikkeling, verhuur, beheer alsook het opzetten van de juridische structuur. Daarnaast is Dormio verantwoordelijk geweest voor de verkoop van het project.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Wenst u meer informatie over één van onze projecten? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een partnership voor een nieuwe ontwikkeling? Neem contact met ons op!

Neem contact op