Dormio Resort Eifeler Tor

Dormio Resort Eifeler Tor - Duitsland


Direct aan het Nationalpark Eifel in de provincie Nordrhein-Westfalen ligt Dormio Resort Eifeler Tor. Het resort bestaat uit 170 luxe vakantie accommodaties, waarvan 96 vakantiewoningen en 74 appartementen. De vakantiewoningen en appartementen van Dormio Resort Eifeler Tor zijn in 18 verschillende uitvoeringen gebouwd en geschikt voor verblijf van 4, 6, 8, 10 of 12 personen. De architectuur van de vakantiewoningen en appartementsgebouwen met de karakteristieke topgevels en de vakwerkstijl weerspiegelen de kenmerkende bouwstijl van de streek.

Dormio Resort Eifeler Tor vakantiewoningen

Informatie

Ontwikkelaar

Resort Eifeler Tor GmbH

Opdrachtgever

Dormio Leisure Development

Locatie

Heimbach, Nordrhein-Westfalen, Duitsland

Projectomvang

Ca. 6,8 ha, totaal 170 woningen

Investering

Vertrouwelijk

Positie Dormio

Projectontwikkelaar, verkoopbemiddeling, beheer, horeca-exploitatie

Activiteit & specialisme

Ontwikkelen van vakantieresorts en hotels, verhuur & beheer, verkoopbemiddeling

Status project

Het project is geheel afgerond en in de verhuur

Dormio Resort Eifeler Tor faciliteiten zwembad

Faciliteiten

Dormio Resort Eifeler Tor beschikt over een groot aantal faciliteiten: binnen- en buitenzwembad, wellnessruimte, binnen- en buitenspeeltuin, een Kids Club, traditioneel Duits restaurant, Italiaanse restaurant met buitenterras, bar, supermarkt, diverse shops en een conferentiecentrum met een bar.

Karakteristiek voor het resort is de ligging van de woningen en appartementen op de flauwe helling waardoor je vanuit vrijwel elke woning en appartement een vrij uitzicht hebt op het groene dal en de slingerende rivier de Rur.

Positie Dormio

Dormio Leisure Development is initiatiefnemer en opdrachtgever van het project. Daarnaast is Dormio Investments verantwoordelijk voor de verkoop van het project. Dormio Resorts & Hotels is als beheerder en horecaexploitant actief. Vanaf 1 januari 2021 heeft Dormio Resorts & Hotels de verhuur overgenomen van Landal.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Wenst u meer informatie over één van onze projecten? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een partnership voor een nieuwe ontwikkeling? Neem contact met ons op!

Neem contact op