Dormio Resort Costa Blanca

Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa - Spanje


Direct aan de Middellandse zee in Spanje ligt Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa. Dit viersterren-plus-resort bestaat uit luxe 4- en 6-persoonsappartementen. Ze zijn volledig ingericht om alle gasten te verwelkomen onder de beste omstandigheden.

Dormio Resort Costa Blanca balkon

Informatie

Ontwikkelaar

Dormio Leisure Development

Opdrachtgever

Dormio Leisure Development

Locatie

El Campello, Alicante, Spanje

Projectomvang

127 appartementen

Investering

Vertrouwelijk

Positie Dormio

Projectontwikkelaar, verkoopbemiddeling, horeca exploitatie, beheer

Activiteit & specialisme:

Ontwikkelen van vakantieresorts en hotels, verhuur & beheer, verkoop

Status project

Afgerond in 2020, verhuur gestart in 2021

Karakteristieke ligging aan de Middellandse Zee

Karakteristiek voor het resort is de ligging direct aan de Middellandse Zee waardoor nagenoeg alle appartementen een fantastisch onbelemmerd zicht over het water hebben.

Dormio Resort Costa Blanca faciliteiten Mio

Faciliteiten

Dormio Resort Costa Blanca beschikt over vele faciliteiten, zoals eigenarenbergingen, twee buitenzwembaden, een kinderbad, wellness en fitness, een restaurant met mediterrane keuken, een tapasbar, een mini-mercado en diverse kinderfaciliteiten. Op Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa komen het ontspannende strandleven en luxe samen onder de Spaanse zon.

Positie Dormio

Dormio Leisure Development is initiatiefnemer en opdrachtgever van het project. Daarnaast is Dormio Investments verantwoordelijk voor de verkoop van het project. Dormio Resorts & Hotels is als verhuurder, beheerder en horeca-exploitant actief.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Wenst u meer informatie over één van onze projecten? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een partnership voor een nieuwe ontwikkeling? Neem contact met ons op!

Neem contact op