Dormio Resort Berck-sur-Mer

Dormio Resort Berck-sur-Mer


Aan de romantische Opaalkust in het noordwesten van Frankrijk ligt Dormio Resort Berck-sur-Mer. Het resort bestaat uit 92 luxe strandwoningen en strandappartementen. De strandwoningen en strandappartementen van Dormio Resort Berck-sur-Mer worden in 8 verschillende uitvoeringen gebouwd en zijn geschikt 4, 6 of 12 personen.

Dormio Resort Berck-sur-Mer hoofdgebouw

Informatie

Ontwikkelaar

Dormio Frankrijk

Opdrachtgever

Dormio Leisure Development

Locatie

Berck-sur-Mer, Berck, Frankrijk

Projectomvang

Ca 3,5 ha, 92 strandwoningen en appartementen

Investering

Vertrouwelijk

Positie Dormio

Adviseur haalbaarheid, adviseur concept ontwikkeling, advies verhuur & beheer, adviseur juridische structuur exclusieve verkooppdracht, projectontwikkelaar, verkoopbemiddeling, beheer & verhuur, horeca-exploitatie

Activiteit & specialisme:

Ontwikkelen van vakantieresorts en hotels, verhuur & beheer, verkoopbemiddeling, advies concept ontwikkeling, advies haalbaarheid, advies verkoopstrategie, projectmanagement

Status project

In ontwikkeling, wordt op dit moment gebouwd.

Unieke ligging in het Franse Duinlandschap

Dormio Resort Berck-sur-Mer ligt op steenworp afstand van het strand, geheel in de stijl die past bij het typische Franse duinlandschap. Iedere strandwoning of strandappartement heeft een unieke ligging in dit duingebied. Dit zorgt voor een natuurlijke afscheiding tussen de strandwoningen met veel privacy en het ultieme strandgevoel.

Dormio Resort Berck-sur-Mer hoofdgebouw met faciliteiten

Faciliteiten

Alle verschillende typen strandwoningen en -appartementen beschikken over een keuken met luxe apparatuur, badkamer met separaat toilet en een veranda of terras. Het resort heeft geheel in stijl een strandpaviljoen met receptie, restaurant en buitenzwembad.

Positie Dormio

Dormio Leisure Development is mede-initiatiefnemer en opdrachtgever van het project. Dormio Investments is verantwoordelijk voor de verkoop van het project. Dormio Resorts & Hotels verzorgt het beheer en de verhuur van de woningen.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Wenst u meer informatie over één van onze projecten? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een partnership voor een nieuwe ontwikkeling? Neem contact met ons op!

Neem contact op