Bellevue Zelle am See

Residence Bellevue Zell am See - Oostenrijk


Aan de oevers van de Zeller See staat het appartementencomplex Residence Bellevue. Deze 24 zeer moderne en luxueuze ingerichte appartementen bieden stuk voor stuk een fenomenaal uitzicht over het prachtige meer. De woonoppervlaktes variëren van 64 m² tot 110 m². Elk appartement heeft een eigen terras met uitzicht op het meer, en beschikking tot een parkeerplek in de overdekte parkeergarage van het complex. Op de vierde verdieping is een wellness centre gesitueerd.

Gebouw Bellevue Zell am See

Informatie

Ontwikkelaar

Zellersee Resort GmbH

Opdrachtgever

Dormio Leisure Development

Locatie

Zell am See, Salzburg, Oostenrijk

Projectomvang

<1 ha, 24 appartementen

Investering

Vertrouwelijk

Positie Dormio

Projectontwikkelaar, verkoopbemiddeling, beheer & verhuur

Activiteit & specialisme

Ontwikkelen van vakantieresorts en hotels, verhuur & beheer, verkoopbemiddeling, projectmanagement

Status project

Het project is geheel afgerond

Resort Bellevue Zell am See

Zell am See

Zell am See is zowel in de winter als in de zomer een prachtige bestemming. Het gezellige dorp biedt het gehele jaar vermaak voor iedereen. Of u nu een beginnende of gevorderde wintersporter bent, er is een ruim aanbod van verschillende pistes. Vanwege de gletsjer in het nabijgelegen Kaprun is het hier tot en met april sneeuwzeker.

Positie Dormio

Dormio Leisure Development is mede-ontwikkelaar van dit project. Daarnaast heeft Dormio Investments BV de verkoop verzorgd.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Wenst u meer informatie over één van onze projecten? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een partnership voor een nieuwe ontwikkeling? Neem contact met ons op!

Neem contact op