Primeur: locatie nieuw Dormio Resort bekend!

24/09/2020

De locatie van het volgende Dormio Resort is bekend! Op een toeristische toplocatie in Flevoland zal een nieuw Nederlands project gerealiseerd worden bestaande uit een grote variatie aan vakantiewoningen.

Na Dormio Resort Nieuwvliet-Bad aan de Noordzee kust zal het eerstvolgende project ontwikkeld worden in de gemeente Dronten. Deze keer is de keuze wederom gevallen op een prachtige locatie bij het strand van het Veluwemeer en tegen de ingang van het attractiepark Walibi. Hier zullen we een uniek concept realiseren met verschillende thema’s waarbij we het ontstaan van de polder eer aan willen doen. Zo zal het project ontwikkeld worden met een sterke verbinding met het water en afzonderlijke woongebieden met ieder een aansprekende thematiek.

Grote variatie aan vakantiewoningen op Dormio Resort Veluwemeer

Dormio Resort Veluwemeer wordt gerealiseerd op het recreatieterrein Ellerveld in Biddinghuizen en zal bestaan uit circa 300 woningen en uitgebreide faciliteiten voor optimaal vakantiegenot. We hebben een grote variatie aan vakantiewoningen voor ogen: van 2-persoonsappartementen tot luxe wellnesswoningen en ruime groepsaccommodaties tot 20 personen.


Toeristische trekpleister

In de nabije omgeving bevinden zich meerdere toeristische mogelijkheden alsook verschillende stranden aan het Veluwemeer waar gasten in de zomer kunnen genieten. Op het evenemententerrein rondom Walibi Holland en het toekomstige resort worden jaarlijks meerdere evenementen georganiseerd zoals: Lowlands, Arrow Rock Festival en Defqon. 1. Deze evenementen bieden interessante mogelijkheden voor de exploitatie van het resort.

Lees alle nieuwsberichten