Dormio Hotel Resort Zoutelande

Dormio Hotel Resort Zoutelande


Op 10 minuten van het Noordzeestrand in Zoutelande realiseren wij Dormio Hotel Resort Zoutelande. Het hotel resort vormt een nieuwe variatie op het bestaande aanbod en biedt aantrekkelijke investeringsmogelijkheden aan de Zeeuwse kust. De vakantie accommodaties worden gerealiseerd in een natuurrijke omgeving en het hoofdgebouw wordt uitgerust met diverse hoogwaardige faciliteiten. De streek Walcheren, en Zoutelande in het bijzonder, heeft een grote toeristische aantrekkingskracht en is daardoor een geliefde vakantiebestemming onder jong en oud. Dit maakt van Dormio Hotel Resort Zoutelande de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in eigen land!

Houd mij op de hoogte
Update uit Biggekerke

Update uit Biggekerke

Er ligt een nieuw plan voor Dormio Hotel Resort Zoutelande! Na zorgen van omwonenden over de omvang en hoogte van het hotel resort werd de bouwvergunning in 2021 voor Dormio Hotel Resort Zoutelande helaas ingetrokken door de gemeente Veere. In het nieuwe plan is er rekening gehouden met de zorgen die omwonenden hadden. Zo heeft Dormio 3 hectare grond bijgekocht en is het aantal accommodaties met één en twee slaapkamers op het hotel resort aangepast van 173 naar 132 suites. Daarnaast zijn er behalve een zwembad ook diverse andere faciliteiten zoals een grotere speeltuin, een midgetgolfbaan en tennisbaan voor resortgasten en inwoners van Biggekerke geschetst.

Aanvraag vergunningen

Aanvraag vergunningen

Het aangekochte stuk grond heeft een agrarische bestemming, daarom is het wijzigen van het bestemmingsplan noodzakelijk. Alle stukken voor het wijzigen van deze bestemming, in combinatie met de aanvraag voor de omgevingsvergunning, zijn in concept ingediend. Wij verwachten hier in juli 2023 feedback op te krijgen die wij tijdens de zomer kunnen verwerken. Het is de bedoeling om zowel de wijziging van de bestemming, als de omgevingsvergunning gecoördineerd in te dienen. Naar verwachting kunnen deze stukken in september of oktober definitief worden ingediend. Met inachtneming van de beroepstermijnen zal de vergunning dan op zijn vroegst in het eerste kwartaal van 2024 kunnen worden verleend. Uiteraard houden we u hiervan op de hoogte.

Dormio Hotel Resort Zoutelande strand

Schone stranden en indrukwekkende duinen

Dormio Hotel Resort Zoutelande wordt gerealiseerd op een toplocatie in de gemeente Veere. Deze uitgestrekte gemeente heeft vele dorpskernen, kilometers stranden, bossen, landerijen, natuurgebieden en tal van interessante bezienswaardigheden. Dit maakt dat alles op loop- of fietsafstand is wanneer u verblijft op het hotel resort. Daarbij liggen plaatsen als Biggekerke, Westkapelle en Dishoek om de hoek en kunt u gemakkelijk een bezoek brengen aan het historische Middelburg, de havenstad Vlissingen, de populaire badplaats Domburg of het monumentale Veere. Ook zijn er diverse natuurgebieden te vinden in de omgeving die zeker de moeite waard zijn om wandelend of op de fiets te verkennen. Het Zeeuwse schiereiland Walcheren vormt dan ook een zeer geliefde vakantiebestemming dichtbij huis!

Als eerste de laatste informatie over dit project ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de ontwikkelingen van Dormio Hotel Resort Zoutelande? Maak uw interesse kenbaar via ons contactformulier, we informeren u graag als allereerste!

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Wenst u meer informatie over één van onze projecten? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een partnership voor een nieuwe ontwikkeling? Neem contact met ons op!

Neem contact op