Header

Routebeschrijving


Dormio is gevestigd aan de Ir J.P. van Muijlwijkstraat 7 in Arnhem. Op deze locatie heten we u graag van harte welkom! Bekijk hieronder de routebeschrijving.

Met de auto

Met de auto

Onder het kantoorgebouw bevindt zich Parkeergarage Velperplein. Navigeer voor de ingang van de parkeergarage naar de Spoorwegstraat. Indien u vanaf het Velperplein komt dan vindt u de ingang aan uw rechterhand. Komt u vanaf de Hommelseweg, dan vindt u de ingang aan uw linkerhand. Verlaat de garage via het trappenhuis ‘uitgang centrum’ en sla 2 keer linksaf. U bevindt zich nu bij de hoofdingang, hier kunt u aanbellen zodat wij u van harte welkom kunnen heten. Als u bij het verlaten van ons kantoor aangeeft dat u uw auto in de parkeergarage heeft geparkeerd ontvangt u van ons een uitrijkaart.

Openbaar vervoer

Openbaar vervoer

Het hoofdkantoor van Dormio Group is gelegen tussen de stations Arnhem Centraal en Arnhem Velperpoort. Vanaf beide stations is het ongeveer 10 minuten lopen naar de het hoofdkantoor. Vanaf beide stations kunt u ook de bus nemen naar het hoofdkantoor. Stap in dat geval uit bij bushalte Velperplein en navigeer naar de hoofdingang aan de Ir J.P. van Muijlwijkstraat 7. U bevindt zich nu bij de hoofdingang, hier kunt u aanbellen zodat wij u van harte welkom kunnen heten.

Voor leveranciers

Voor leveranciers

Voor leveranciers is er aan de achterkant het kantoorpand ruimte voor laden en lossen. Hiervoor kunt u navigeren naar de Spoorwegstraat. Ter hoogte van Spoorwegstraat 7 kunt u in de aangewezen vakken parkeren en vanuit daar, via de parkeergarage, naar de lift. U kunt ook om het pand heen lopen richting de hoofdingang op de Ir J.P. van Muijlwijkstraat 7.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Wenst u meer informatie over één van onze projecten? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een partnership voor een nieuwe ontwikkeling? Neem contact met ons op!

Neem contact op