Dormio Eco Resort Curaçao

Dormio Eco Resort Curaçao


Op één van de mooiste plekken van Curaçao, aan het binnenmeer van Rif Sint Marie, verrijst in de komende jaren Dormio Eco Resort Curaçao. Het unieke eco-resort zal bestaan uit 350 (vakantie)woningen die in 3 verschillende fases worden opgeleverd. In fase 1 worden 107 accommodaties en de uitgebreide faciliteiten gerealiseerd. Zo worden er grote zwembaden en (zwem)lagunes aangelegd voor recreatie en watersportmogelijkheden. Het masterplan voor Dormio Eco Resort Curaçao is goedgekeurd door de overheid en wij zijn onlangs begonnen met de verkoop van het unieke eco-resort.

Vraag de verkoopinformatie aan
Dormio Eco Resort Curacao

Bon Bini Curaçao!

Dormio Eco Resort Curaçao zal bestaan uit 350 vakantiewoningen en suites, verdeeld over 4 gebieden met elk een unieke uitstraling. Deze vakantiewoningen en suites zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en zijn verdeeld in 4 thema’s. De woningen zijn naar wens uit te breiden met diverse luxe opties, zoals een privé zwembad, een buitenkeuken, een vergroot terras en/of een carport. In fase 1 zullen ook de faciliteiten gerealiseerd worden zoals de receptie, een resortwinkel, het restaurant, de bar en heerlijke zwembaden en zwemlagunes.

Bezoek ons inspiratie event!

Wij nodigen u graag uit om op een unieke manier kennis te komen maken met het nieuwe Dormio Eco Resort Curaçao. Op 4 juni organiseren wij op een inspirerende locatie in Oosterbeek een tropisch event waar u op een informele manier alle facetten van het resort kunt leren kennen. Van diverse afdelingen zijn er collega’s aanwezig die u alles kunnen vertellen over de duurzame ontwikkeling van het resort, de verhuur en het beheer, de rendementsprognoses en de investeringsmogelijkheden. Aan het einde van de dag gaat u naar huis met alle informatie die u nodig heeft voor een goeddoordachte investering op Curaçao. Zien wij u 4 juni?

Meld u snel aan
Dormio Eco Resort Curacao locatie aan binnenmeer

Aan het binnenmeer Rif Sint Marie

Het gebied tussen Willemstad en het Spaanse water is inmiddels behoorlijk volgebouwd. De andere kant van het eiland, bekend als Banda Abou, kent daarentegen mooie groene gebieden en is veel beter bereikbaar vanaf de luchthaven. Het gebied waar Dormio Eco Resort Curaçao gerealiseerd wordt heeft een enorme verscheidenheid aan flora en fauna en is daarmee uniek in haar soort. Met een zeer groene omgeving en met een natuurlijke glooiing heeft het prachtige vergezichten over het binnenmeer Rif Sint Marie, ook wel bekend als de Jan Kok Baai. Het bekende flamingogebied ligt binnen handbereik. Ook vindt u op steenworp afstand van het resort de charmante stranden Playa Porto Marie en Daaibooi Beach.

De perfecte uitvalsbasis

De perfecte uitvalsbasis

Het resort bevindt zich in het groenere gedeelte van het Caribische eiland, Banda Abou, vlakbij het plaatsje Sint Willibrordus. Het binnenmeer van Rif Sint Marie is tegenwoordig een populaire verblijfplaats voor tropische flamingo’s. Door de ligging van het resort biedt Dormio Eco Resort Curaçao het beste van twee werelden: uw woning ligt in een prachtig en rustig deel van het eiland waar u een ontspannen vakantie beleeft, daarnaast is het de perfecte uitvalsbasis om het eiland te verkennen. In slechts 30 minuten rijdt u met de auto naar het levendige Willemstad en in 20 minuten rijdt u naar de voet van de bekende Christoffelberg in het noorden van het eiland. Ook het vliegveld van Curaçao is slechts 20 minuten rijden.

Dormio Eco Resort Curacao omgeving in de natuur

Met respect voor natuur en omgeving

De laatste decennia wordt veel over ecotoerisme gesproken, een vorm van toerisme met liefde en respect voor de natuur en al haar bijzonderheden. Bij de ontwikkeling van ons nieuwe resort wordt rekening gehouden met de natuur en de unieke karakteristieke eigenschappen van dit gebied in Banda Abou. Het gebied is populair onder wandelaars, fietsers en lokale vissers. Het resort behoudt daarom een open karakter zodat het hele groene gebied toegankelijk blijft en voor de lokale bevolking gewaarborgd blijft. Daarnaast gaan wij ook een samenwerking aan met de natuurorganisaties op het eiland, zodat bezoekers het eiland en de omgeving kunnen verkennen middels verschillende rondleidingen. Ook is een lokaal ecologisch adviesbureau aangesteld, om op basis van wetenschappelijk onderzoek de ecologische verantwoordelijkheid te waarborgen.

Duurzame vakantiewoningen

Duurzame vakantiewoningen

Naast de ecologische aspecten is er ook uitgebreid gekeken naar de duurzaamheid van de vakantiewoningen. Zo zijn de woningen energiezuinig ontworpen: met zonnepanelen, regenwateropvangsystemen en slimme technologie om het gebruik van water en elektriciteit te optimaliseren. Daarnaast is er bij het ontwerpen van de woningen rekening gehouden met het maken van een toekomstbestendige vakantiewoning, zodat ook de generaties na ons kunnen genieten van een duurzame vakantiewoning. Ook is er, met behulp van een ecologisch adviesbureau, gekeken naar de beste manier om de bestaande natuur zo min mogelijk te verstoren.

Verhuur en eigen gebruik

Dormio Leisure Development ontwikkelt al ruim 20 jaar luxe resorts en hotels in binnen- en buitenland. Dormio Investments is uw partner bij de aankoop van één of meerdere accommodaties op het resort. De verhuur van de vakantiewoningen aan (inter)nationale toeristen zal op professionele wijze verzorgd worden door onze verhuurorganisatie Dormio Resorts & Hotels. Zij verzorgen tevens het (technisch) beheer van het resort en de vakantiewoningen. Hierdoor is uw tastbare bezit in goede handen en kunt u genieten van een zorgeloze investering. U kunt op Dormio Eco Resort Curaçao kiezen voor een combinatie van toeristische verhuur en eigen gebruik, waarbij u zelf kunt aangeven hoe vaak u gebruik wilt maken van uw vakantiewoning. Als u hier voor langere tijd wilt verblijven, is dat ook mogelijk.

Neem contact met ons op